Hulp bij kleine klusjes en grote (ver)bouwwerken

Bij Kevok nemen we onze tijd. Dat betekent niet dat we traag werken, maar we nemen hier de tijd om elke klant met raad en daad bij te staan. Daarbij houden we steeds rekening met verschillende factoren: je smaak, je budget en je voorkennis.

De medewerkers in de winkel zijn professionele doe-het-zelvers met een goed inschattingsvermogen. Geen onbelangrijke eigenschap als je dagdagelijks meewerkt aan de visie van je klanten. We hebben dan ook veel ervaring met verschillende materialen en vragen. Als je dat vraagt, denken we praktisch mee met jouw specifiek project en geven advies met kennis van zaken. We streven samen naar de meest efficiënte uitwerking van jouw visie.

Advies

Advies

Advies is ons meest waardevolle product en je krijgt het gratis en voor niets. Noteer dus jouw opmetingen, maak een schets van je project en stap binnen bij Kevok.

Zagerij

Zagerij

Met secuur zaagwerk realiseer je mooi maatwerk. Op basis van jouw opmetingen en plan zagen wij de elementen die jij nodig hebt voor de verdere montage.

Levering

Levering

Kies je voor een levering aan huis? Dat kan. Voor meer informatie over leveringen kan je je wenden tot de medewerker(s) aan onze infobalie.

http://kevok.preview.sanmax.be/nl/service

Plaatsing

Plaatsing

U kan steeds beroep doen op een ervaren plaatser. Is je huis bovendien 10 jaar of ouder, dan geniet je van een verlaagd BTW-tarief. Vraag ernaar aan onze verkopers.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.