Producten en inspiratie voor doe-het-zelvers

Voor kleine, grote en grootse ideeën kan je bij Kevok in Genk terecht. Op deze pagina vind je een overzicht van ons uitgebreide assortiment. 
Daarmee kan je zowel binnen als buiten werken. Met ons materiaalaanbod kan je jouw interieur van A tot Z opbouwen of vernieuwen, herstellingswerken uitvoeren, outdoor-projecten tot een goed einde brengen en meer.

Voor elk idee en het bijhorende budget dat je ons voorlegt, stellen wij je het juiste product voor. Heb je een specifieke vraag en vind je het antwoord niet terug in de rubriek veelgestelde vragen, neem dan vrijblijvend contact op.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.