Service

Bij Kevok nemen we onze tijd. Dat betekent niet dat we traag werken, maar we nemen hier de tijd om elke klant met raad en daad bij te staan. Daarbij houden we steeds rekening met verschillende factoren: je smaak, je budget en je voorkennis.

De medewerkers in de winkel zijn doe-het-zelvers met een goed inschattingsvermogen. Geen onbelangrijke eigenschap als je dagdagelijks meewerkt aan de visie van je klanten. We hebben dan ook veel ervaring met verschillende materialen en vragen. Als je dat vraagt, denken we praktisch mee met jouw specifiek project en geven advies met kennis van zaken. We streven samen naar de meest efficiënte uitwerking van jouw visie.

ADVIES, GRATIS EN VOOR NIETS.
ADVIES, GRATIS EN VOOR NIETS.

Advies is ons meest waardevolle product en je krijgt het gratis en voor niets. Noteer dus jouw opmetingen, maak een schets van je project en stap binnen in onze winkel.

LEVERING AAN HUIS? DAT KAN.
LEVERING AAN HUIS? DAT KAN.

Kies je voor een levering aan huis? Dat kunnen wij ook aanbieden. Voor meer informatie over leveringen kan je je wenden tot de medewerker(s) aan onze infobalie.

ERVAREN PLAATSERS IN DIENST
ERVAREN PLAATSERS IN DIENST

U kan steeds beroep doen op een ervaren plaatser. Is je huis bovendien 10 jaar of ouder, dan geniet je van een verlaagd BTW-tarief. Vraag ernaar bij onze verkopers.