Veelgestelde vragen

Thema: Laminaat en parket

Kan laminaatvloer geplaatst worden op een bestaande vloer?

Een laminaatvloer kan op een bestaande vloer geplaatst worden als deze vlak is. In deze situatie is het gebruik van een ondervloer aangewezen.

top

Kan semi-massieve of samengestelde parket geplaatst worden bij vloerverwarming?

Bij vloerverwarming kan enkel de semi-massieve parket geplaatst worden. Het wordt dan ook aanbevolen om een luchtbevochtiger te voorzien.

top

Wat is zwevende parket?

Zwevende parket wordt niet verlijmd met de vloer.

top

Wat doe je bij hoogteverschil tussen de parket en deurdorpel, vloer, trap, ...?

De meeste fabrikanten van parketten bieden overgangsprofielen aan in dezelfde kleur van de parket. Alu-profielen bieden ten allen tijde een oplossing.

top

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.