Veelgestelde vragen

Thema: Betalingen

Ben ik verplicht een voorschot te betalen?

Ja. Jouw order wordt in bestelling genomen na ontvangst van het voorschot.

top

Welke zijn de betaalmogelijkheden?

In onze winkel kan je contant of met bancontact betalen. Je kan ook een overschrijving plaatsen bij de bank. Bij levering betaal je contant aan onze chauffeur of via het mobiele bancontacttoestel (controleer je daglimiet) of met een bankcheque. Wanneer je de betaling via de bank wenst uit te voeren, betaal je vijf dagen voor de levering of voor de afhaling.

top

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.