Over historiek

Kevok is een familiebedrijf in Genk dat al meer dan 30 jaar actief is in houthandel. Die jarenlange familiale aanpak uit zich in een uitgesproken persoonlijk contact met de klant. De ervaring die we door de jaren heen vergaarden, verwerken we in ons professioneel en deskundig advies.

Onze Kevok

1958
Ernest Ketelslegers richt samen met zijn echtgenote Josee Voets het bedrijf PVBA Ketelslegers-Voets op. In een magazijn naast zijn woning, fabriceert hij samen met zijn broer August verfdeuren in hardboard of triplex van verschillende houtsoorten.

1972
De PVBA wordt omgedoopt tot Kevok. Afgeleid van Ketelslegers, Voets en Kinderen want vanaf nu werken ook de twee oudste zonen Ludo en Piet mee. Om de zaak verder uit te breiden, huurt Kevok een winkelpand in Shopping 1 in Genk. Daar verkoopt Kevok decowallplaten, plafondtegels in zachtboard en hardboard, platen voor keukens en badkamers en doe-het-zelf materiaal en ijzerwaren.

1973
Op 19-jarige leeftijd houdt Piet zich liever bezig met platen en hout. Om zijn activiteiten te herbergen huurt Kevok een pand op de Weg naar As in Genk.

1979
Verderop, over het kruispunt van de Weg naar As op de Maaseikerbaan, bouwt Kevok een nieuwe winkel van 1600 m2 met een uitgebreid assortiment voor doe-het-zelvers. Fried, de derde zoon, werkt ook mee in de zaak.

1981
Ook in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) bouwt Kevok een nieuwe winkel van 1600 m2.

1990
De winkel op de Maaseikerbaan in Genk wordt uitgebreid met 1520 m2.

1998
Kevok Genk en Hasselt gaan elk hun eigen weg.

2012
Kevok Genk breidt verder uit: met 560 m2 en in drie etagen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.