Vloeren

Vloeren heb je in alle soorten of maten. Ons assortiment bestaat uit laminaatvloeren van verschillende kwaliteiten. Ook als je voorkeur uitgaat naar een (semi-)massief parket of een vloer van bamboe vind je jouw gading bij Kevok.

Ben je op zoek naar een vloer? We helpen je bij je keuze op basis van je budget, de toepassing (slaapkamer, badkamer, keuken, living, ...) en je smaak. Ons grote aanbod aan merken en kleuren staat uitgestald in onze winkel.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Interparquet

Massief samengesteld parket uit honderd procent eik.

Quick Step

Quick-Step heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Planken en tegels. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern en klassiek. Quick-Step is geschikt voor elke kamer en voor iedereen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.