Vloeistoffen

Beoog je pracht en praal of praktisch onderhoud? Ontdek ons assortiment vloeistoffen voor binnen- en buitengebruik. Geef je interieur een opfrisbeurt met een likje verf. Zoek je een RAL-kleur of laat je onze verfmengmachine een kleur samenstellen? Van mat tot hoogglans. Kevok verkoopt kwalitatieve latexverf, lak en toebehoren.  En steeds ecologisch. In ons assortiment vloeistoffen ontdek je ook houtbeschermingsmiddelen, vochtwerende producten en onderhoudsproducten

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

HG

HG levert reinigings-, beschermings- en verfraaiingsproducten.

Sadolin

Sadolin is specialist in houtbescherming.

Trimetal

Trimetal biedt een complete waaier verfsystemen aan die speciaal afgestemd zijn op de noden van professionals.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.