Verkoop 3

Kevok helpt je bij je maatwerk. Je hebt de dressing van je dromen geschetst, je wil een gerieflijke kast in de slaapkamer, op de overloop, in de berging of elders in huis en wil dat idee verder uitwerken met de hulp van een professional? Je wil nieuwe fronten of werktabletten aanbrengen op je keukenkasten of badkamerkasten, ...

Kevok realiseert geen voorgemonteerde kasten. Er is geen montageplan. Op basis van jouw tekening en metingen verrichten wij het zaagwerk. Jij meet en monteert zelf. Kevok verzorgt ook het maatwerk voor montage onder een aflopend dak.

Ook voor dakramen, trappen en outdoorelementen als gevelbekleding en terrasplanken kan je terecht bij onze medewerker aan de derde verkoopspost.

Merken

AG Plastics

AG Plastics is producent en leverancier van kunststofproducten voor de bouwsector.

Blum

Scharniersystemen, uittreksystemen, klapsystemen.

CanDo

Bij CanDo vindt u laminaat, deuren, radiatorbekleding, vensterbanken, wand- en plafondpanelen en meer.

Egger

Het merk EGGER verenigt een allesomvattend productgamma voor de meubel- en interieurbouw, voor de constructieve houtbouw en laminaatvloeren.

FunderMax

Fundermax heeft melamineplaten, laminaatplaten en compactplaten binnen eenzelfde kleurencollectie.Ook voor buitentoepassingen.

James Hardie

De gevelproducten van James Hardie bieden u een volledige oplossing voor een aantrekkelijke en duurzame gevelbekleding.

Kesseböhmer
Outdoor WoodConcept

Gevelbekleding in ceder hout , terras in padoek & ceder hout.

Sogem

Sogem stelt u een uitgebreid assortiment trappen in bouwpakket voor die voldoen aan uw eisen inzake ruimte, maar ook qua esthetiek.

Spanodecor

Producent van gemelamineerde houten decorpanelen.

Vancapan
Velux

Velux brengt daglicht in uw woning dankzij een compleet gamma dakvensters: elektrische dakvensters, manuele dakvensters, gordijnen, lichttunnels, oplossingen voor platte daken...

Vink

Vink is Europees marktleider voor de distributie van kunststof halffabrikaten.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.