Verkoop 2

Aan onze tweede verkoopspost kan je terecht met al je ideeën over vloeren, wandbekleding en plafondbekleding. Kevok verkoopt topmerken voor plaatsing in droge en vochtige ruimten.

Ons assortiment bestaat uit laminaatvloeren van verschillende kwaliteiten. Maar ook als je voorkeur uitgaat naar een massief parket, een semi-massief parket of een vloer van bamboe vind je jouw gading bij Kevok. Ben je op zoek naar een vloer? We helpen je bij je keuze op basis van je budget, de toepassing (slaapkamer, badkamer, keuken, living, ...) en je smaak.

Als je wandbekleding verkiest boven behangpapier en je plafond liever bedekt met moderne panelen, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Kort of lang, breed of smal. Er is voor elke smaak en elk budget wat wils. Stel je idee voor aan onze medewerkers.

Merken

Interparquet

Massief samengesteld parket uit honderd procent eik.

Quick Step

Quick-Step heeft voor elke woonstijl de juiste vloer. Planken en tegels. Landhuisdelen of smalle plankjes. Modern en klassiek. Quick-Step is geschikt voor elke kamer en voor iedereen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.