Schroeven

Hang je een kadertje aan de muur of wacht er een taak van een aanzienlijk zwaarder kaliber? Bij Kevok vind je alle nuttige bevestigingsmaterialen: schroeven, bouten, moeren, Fischerpluggen, boren, schroefbitsen, spaanderplaatschroeven, ... Vertel aan onze medewerkers voor welke eenvoudige montage of zware klus je materiaal nodig hebt en zij helpen je bij het uitkiezen van het juiste gerief.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Fischer

fischer produceert en verkoopt verschillende soorten bevestigingssystemen voor doe-het-zelvers én professionelen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.