Roofings

Is je dakbedekking aan een update toe? Wil je de golfplaten op je carport renoveren of de roofing van je tuinhuis terug waterdicht maken? Bij Kevok kan je Onduline® golfplaten aanschaffen en alles om je roofingdak in orde te maken: roofing, shingles, nokstukken, asfaltvernieuwer, lood op rol en onderdakfolies. Ook op ons advies kan je rekenen.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Atab

Fabrikant en verdeler van dakbedekking op basis van bitumen.

Onduline

Onduline produceert en verkoopt bitumengolfplaten en andere waterdichtingsmaterialen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.