Platen

Spaanplaat, OSB, MDF, melamine platen, betonplex, multiplex, vikures en vikupor. Met platen kan je heel wat doe-het-zelf projecten uitvoeren. Naargelang de toepassing van de plaat, kies je een type. Sommige soorten zijn bruikbaar voor meubeltoepassingen, decoratie, binnenafwerking. Er zijn platen met vochtwerende kwaliteiten voor binnen- en buitengebruik. Onderplaten voor betegeling, voor de ommanteling van badkuipen of kassementen voor rolluikkasten. Vertel aan onze medewerker welke klus je gaat uitvoeren, ontvang uitleg ter zake en laat je houten platen ineens op maat zagen.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Dekaply

Dekaply is gespecialiseerd in het melamineren van plaatmateriaal, zowel spaanplaat als MDF, alsook in het vervaardigen van meubelcomponenten.

Egger

Het merk EGGER verenigt een allesomvattend productgamma voor de meubel- en interieurbouw, voor de constructieve houtbouw en laminaatvloeren.

Finaspan
Kronospan

Kronospan is een internationaal bedrijf dat houten panelen produceert en distribueert die worden gebruikt in tal van alledaagse producten zoals vloeren, meubels, ... .

Lempan

De nv Lempan behoort tot de grootste hout- & platenimportbedrijven in België.

Spano

Bouw- en spaanplaten.

Vanca

Laminaten, Massieve Kunststofplaten en Postform panelen.

Vink

Vink is Europees marktleider voor de distributie van kunststof halffabrikaten.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.