Meubelpanelen & werkbladen

Ons assortiment panelen bestaat uit melamine, rubberwood, massief vuren, beuk of eik, kunststof met houtuitzicht en formica. Ben je van plan om je keuken op te frissen met een nieuw krasbestendig werkblad of kastdeurtjes, informeer dan vrijblijvend naar ons aanbod.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Egger

Het merk EGGER verenigt een allesomvattend productgamma voor de meubel- en interieurbouw, voor de constructieve houtbouw en laminaatvloeren.

JéWé

Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie treden, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wandbekleding en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen.

Vanca

Laminaten, Massieve Kunststofplaten en Postform panelen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.