Lijsten

Hoe geef je met een minimale ingreep een extra cachet aan je leefruimtes? Met plafondlijsten, wandlijsten of afdeklijsten. Ze zijn beschikbaar in verschillende breedten en houtsoorten. Stem je keuze af op je interieur en geef er een elegante, klassieke of net een strakke touch aan.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Dumapan

Watervaste wand- en plafondpanelen uit kunststof van Dumaplast.

HDM

HDM is fabrikant en distributeur van een breed assortiment wand- en plafondpanelen, ELESGO® laminaatvloeren, houten vloeren, Cinewall®, Outdoor gevelbekleding, timmerpanelen en lijstwerk.

Maëstro

Met Maëstro plaatst u in een handomdraai de perfecte wand- en plafondpanelen op maat en smaak van uw interieur, of het nu voor nieuwbouw of renovatie bestemd is.

ter Hürne

De naam ter Hürne is synoniem voor fascinerende, hoogwaardige vloeren – en voor wanden en plafonds - voor mensen met een unieke, eigen persoonlijkheid die van het leven houden en hoge eisen stellen.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.