Lijmen

Lijmen, kleven, kitten. Onze voorraad doe-het-zelf producten bevat een grote keuze uit lijmtoepassingen voor verschillende materialen (hout, platen, steen, spiegel, hout, bezetwerken, ...). Siliconen en mastics in kit, hout- en contactlijmen. Zoek je een lijm voor binnen- of buitengebruik? Vraag er naar.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Rexon

Het gamma reXon bevat een volledige lijn hoogwaardige siliconen, MS-polymeren en hybridekitten, acrylaatkitten, lijmen, isolatieschuimen, vochtweringsproducten, reparatie-, renovatie- en brandwerende producten.

Soudal

De groep Soudal is een Belgische fabricant en wereldspeler van siliconen, mastieken, PU-schuimen, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.