Deuromlijstingen

Een deurlijst werkt je deuren perfect af. Je kan voor een discrete afwerking gaan of een pronkstuk maken van je deur door de materiaalkeuze. We bieden deuromlijstingen, of chambranten, aan in verschillende breedte- en lengtematen, houtsoorten en stijlvarianten. Van massief hout of ommanteld MDF (gegrondeerd om te beschilderen). Ze zijn eenvoudig af te werken. Ook voor dubbele deuren.

Kies het merk volgens jouw budget en smaak. Klik op een logo om enkele sfeerbeelden uit hun assortiment te bekijken. Wens je extra informatie en advies op basis van jouw project? Kom dan eens langs in onze winkel.

Merken

Arbis

Door meer dan 20 jaar vakkennis en ervaring in import heeft Arbis een zeer volledig en exclusief gamma in plinten en lijstwerk.

Hoebeek

Hoebeek verkoopt houten producten voor binnen & buiten.

JéWé

Het JéWé assortiment omvat een omvangrijk aantal producten voor zowel decoratieve als constructieve toepassingen, zoals: traprenovatie treden, profielen, timmerhout, meubelpanelen, vensterbanken, vloerplinten, wandbekleding en plafondbekleding, traphekjes en werkbladen.

Thys

Group Thys staat synoniem voor deuren, keukens, parket en wandpanelen. Perfecte bewerking en afwerking, functionaliteit en een lange levensduur: dat zijn de waarden die Group Thys aan klanten voorstelt.

Doe het zelf

Bij Kevok vind je alles om te klussen. Zodra je bij ons binnenstapt kan je aan de linkerzijde van de winkel onze doe-het-zelf producten ontdekken.

Showroom

Droom gerust even weg in onze toonzaal en meld je dan aan bij één van de drie verkoopsposten. Onze medewerkers nemen de tijd om je te begeleiden in je zoektocht.

Service

We maken het je als doe-het-zelver zo eenvoudig mogelijk. Kevok geeft advies, zorgt voor de verzaging van je materiaal en desgewenst zorgen we ook voor de levering en plaatsing.

Promoties

Haal voordeel uit je aankopen bij Kevok. Heb je onze reclamefolder gemist? Bekijk hem dan online. Belangrijke acties worden trouwens extra belicht op deze website.